KT-1 Szerszám és kötőelem tároló kocsi

A szerszám és kötőelem tároló kocsi célja az, hogy egy több fős szerelőcsapat különböző szerelési területeken teljes körű szerszám és kötőelem igényét az adott szerelési helyszínen kielégítse.

A kocsi felső részén elhelyezett furatokban több mint 50 féle kézi szerszám helyezhető el. Az alatta lévő osztott sík polcon villás kulcsok, franciakulcsok stb. helyezhetők el.

Az ez alatt található két darab szögben döntött döntött polcon 21 darab dobozban az adott szerelési feladathoz elkülönítetten tárolhatók a szükséges kötőelemek.

A legalsó polcon az elektromos kézi kisgépek helyezhetők el. A legalsó polc a talaj felőli részén 4 db önbeálló kerék biztosítja a kocsi különféle irányban történő mozgatását.
A két oldalsó záró végen egy egy fogantyúval lehet a kívánt területre tolni a kocsit.

A záróvégek egyikén három darab kalapácstartó van elhelyezve, míg a másik végén egy 230 V-os hosszabbító négyes dugaszoló aljzattal biztosítja a szerelési terület elektromos ellátását.

Előnyök:
• Kis alapterületen közel 100 féle kézi szerszám, 21 féle kötőelem és fél tucat elektromos kéziszerszám jól áttekinthetően egymástól elkülönítetten tárolható.
• Elektromos ellátást biztosít minden szerelési helyszínen.
• Mobil kivitelű.

Az ezer éves magyar államiság tiszteletére rendezett Második Feltaláló Olimpián Génius díjat nyert.

Kategória:

Tájékoztatjuk kedves korábbi érdeklődőinket, hogy a levelezési címünk egy ideig technikai okok miatt nem üzemelt. A hibát elhárítottuk továbbra is várjuk megrendelésüket. Bezárás